DE OOGMEETRUIMTES

Heeft u een goed beeld van uw ogen?

Bij 't Optiek Zierikzee staat de gezondheid van uw ogen voorop. Naast onze ervaren opticiens en contactlensspecialisten is er een optometrist in huis, een opticien die een aanvullende HBO-opleiding heeft gevolgd.
Wanneer er aanleiding voor is of wanneer u er prijs op stelt doet de optometrist verdergaand onderzoek. In de winkel hebben we twee speciale ruimten ingericht waar u in alle rust terecht kunt voor een uitgebreide oogmeting.

Beoordeeld wordt daarbij de gezondheid van uw ogen. De optometrist is in staat en bevoegd al in een zeer vroeg stadium eventuele afwijkingen of beginnende problemen te herkennen. Wanneer zo’n onderzoek regelmatig wordt uitgevoerd, worden de beelden steeds met elkaar vergeleken en zijn plotselinge veranderingen makkelijk te herkennen. In geval van twijfel wordt u onmiddellijk doorverwezen naar uw oog- of huisarts waar u dankzij onze goede contacten direct terecht kunt. Zeker op latere leeftijd of bij risicofactoren zoals diabetes, is een regelmatig optometrisch onderzoek gewenst. Het vroegtijdig opsporen van veel voorkomende ziektes zoals glaucoom of staar maakt een tijdige behandeling mogelijk en voorkomt veel problemen.

De optometrist kijkt verder ...

U kunt terecht bij de optometrist voor het aanmeten van een bril of contactlens, maar ook in het geval van oogklachten. U kunt dan denken aan wazig zien, dubbelzien, lichtflitsen, zwarte vlekken en droge, rode, branderige of jeukende ogen. Als er in de familie oogziekten, zoals glaucoom (hoge oogdruk) voorkomen, is het ook verstandig uw ogen periodiek te laten onderzoeken.

Als u uw ogen wilt laten meten, maakt u dan eerst een telefonische afspraak. 't Optiek Zierikzee houdt dan een specialist voor u vrij, zodat u bij binnenkomst de aandacht krijgt die u toekomt.

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te vergroten. Hiervoor is wel je toestemming nodig. Meer weten over de verzamelde gegevens, zie onze Privacyverklaring

IK GA AKKOORD

 

OVNNUVOANVC